Naš vrtić je siguran

Naš vrtić je siguran

Dječji vrtić „Bregunica” uključen je od samog početka u provođenje projekta Hrvatskog Crvenog križa pod nazivom „Sigurnije škole i vrtići“.
Cilj projekta je poboljšati znanja i ojačati kompetencije svih sudionika odgojno-obrazovnog procesa za teme vezane uz pripreme za izvanredne situacije (potres, požar…), prve pomoći, psihosocijalne podrške i sigurnosti u vrtiću.
Registracijom i prijavom na platformu sigurnija-djeca dobili smo pristup raznim korisnim i edukativnim materijalima koje smo implementirali u svoj rad. Unaprijedili smo svoja znanja i vještine pravilnog postupanja prije, za vrijeme i nakon izvanrednih situacija te savladali sigurnosne postupke.

Na taj smo način povećali razinu sigurnosti u našem vrtiću i ostvarili postavljene ciljeve te nam je od strane Hrvatskog Crvenog križa dodijeljena oznaka „NAŠ VRTIĆ JE SIGURAN!“ već četvrtu godinu.
Ponosni smo na ovu oznaku te vjerujemo da će stečene vještine pomoći djeci snalaziti se u životu koji već sada obiluje izvanrednim situacijama.

 


Ispis   E-mail