Druženje djece dvaju vrtića „Zrno“ iz Virja i Bregunice“ iz Novog Virja

Druženje djece dvaju vrtića „Zrno“ iz Virja i Bregunice“ iz Novog Virja

U četvrtak, 13. 6. 2024. djeca iz dječjeg vrtića Bregunica posjetila su prijatelje u dječjem vrtiću „Zrno“ Virje, točnije srednju odgojnu skupinu „Cvjetići“ s ravnateljicom Željkom i odgojiteljicom Danijelom.
Djeca su s veseljem dočekali nove prijatelje i upoznali ih s vrtićkim prostorom, centrima aktivnosti te raznim igrama koje imaju u svojoj sobi. Uslijedila je igra na igralištu, a potom su „Cvjetići“ svojim novim prijateljima izveli i program svoje završne priredbe. Nakon pjesme, plesa i glume, druženje su nastavili uz slastan ručak i slatki desert. Poslije ručka posjetili smo Narodnu knjižnicu Virje gdje je knjižničarka Ivanka djecu upoznala s prostorom knjižnice, ispričala ima priču nakon koje je održana radionica za djecu.
Igra je nastavljena na dječjem igralištu, a posjet smo završili odlaskom na sladoled.
U srijedu, 19. 6. 2024. uslijedio je uzvratni posjet srednje odgojne skupine Cvjetići“ dječjeg vrtića „Zrno“ našem vrtiću u pratnji odgojiteljica Marine, Marice i asistentice Marine. Druženje su započeli igrom na vrtićkom igralištu gdje su imali prilike isprobati razna igrala, voziti se biciklima i romobilima, igrati se u pješčaniku. Okušali su se i u natjecateljskim igrama poput skakanja u vreći, povlačenja užeta i vožnji tački. Djeca su za svoje goste pripremila i prigodni program nakon kojeg su svi zajedno ručali te se poigrali u sobi dnevnog boravka i prije odlaska počastili se sladoledom. 

 


Ispis   E-mail