Djeca dječjeg vrtića „Bregunica“ sudjelovala na Vrtićkoj virovskoj prkačijadi

Djeca dječjeg vrtića „Bregunica“ sudjelovala na Vrtićkoj virovskoj prkačijadi

Dana 19. svibnja 2023. u sklopu „Virovske prkačijade“ u dječjem vrtiću „Zrno“ Virje održana je „Vrtićka virovska prkačijada“ na kojoj su sudjelovale iz našeg vrtića Lucija Lukanec i Katja Živko u pratnji odgojiteljice Danijele Matekov i Željke Hrženjak.
Osim djece iz našeg vrtića sudjelovali su i predstavnici DV Košutica Ferdinandovac, DV Maslačak Đurđevac, DV Leptirići Podravske Sesvete, DV Bubamara Kalinovac, DV Pčelica Molve, DV Fijolica Novigrad Podravski i naravno domaćeg vrtića Zrno iz Virja.
Zadatak djece je bio da kroz pola sata izrade husarski kolač kao zadani prkač, a nakon toga se predstavio i prkač koji su sa sobom donijela djeca.
Na samom kraju predstavnik ocjenjivačkog povjerenstva g. Sedlanić je pročitao rezultate te su svi vrtići pobijedili u čak dvije kategorije. Prva naj kategorija je svim vrtićima već tradicionalno zajednička, a to je NAJFINIJI prkač. Svaki vrtić je osvojio po još jednu naj kategoriju pa su tako redom od: DV Fijolica Novigrad Podravski – najuredniji prkač, DV Leptirići Podravske Sesvete – najkompliciraniji prkač, DV Maslačak Đurđevac – najoriginalniji prkač, DV Bubamara Kalinovac – najbrži prkač, DV Pčelica Molve – najsočniji prkač, DV Zrno Virje – najprhkiji prkač, DV Bregunica Novo Virje – najsamostalniji prkač i DV Košutica Ferdinandovac – naj naj prkač
Kroz cijelo vrijeme trajanja Vrtićke virovske prkačijade djecu je zabavljao i medvjedić Lino koji ih je sve rasplesao i počastio slatkim paketićima.

 


Ispis   E-mail